Blogroll

Monday, 31 October 2011

Bauan Ketiak Lelaki Penawar Tekanan Wanita


*Wahai jejaka-jejaka kacak di luar sana, tak perlulah beli perfume yang mahal-mahal lagi lepas ni. Jimat duit. Gunalah haruman semulajadi anda. wakaka.

Friday, 28 October 2011

Kapal Terbang Lutsinar (5 Gambar)


Airbus telah memperkenalkan sebuah rekabentuk kapal terbangnya yang terbaru sebagai rekaan konsep. Rekaan ini adalah dijangka untuk tahun 2050. Para penumpang di dalamnya dapat melihat pemandangan secara menyeluruh melalui dinding lutsinar dengan rekaan bentuk membrane sel. Pada penerbangan sebelah malamnya pula, penumpang dapat menikmati hamparan bintang-bintang di langit. Apapun yang pasti, kapal terbang ini sangat tidak sesuai bagi mereka yang fobia dengan ketinggian. Siapa yg gayat jangan cuba-cuba nak naik. Korang tengok sendiri gambar-gambar kat bawah ni. memang menarik sangat kalau kapal terbang ini benar-benar direalisasikan oleh syarikat pernerbangan terkemuka dunia, Airbus.Stylish 3D (12 Gambar)


Monday, 17 October 2011

Tandas Jakarta Antara Terkotor Di Asia

Jakarta
Kajian WTO letak Indonesia di tangga ke-12 daripada 18 negara
JAKARTA: Tandas di Indonesia dikategorikan sebagai tandas paling kotor di Asia, lapor satu kajian Pertubuhani Tandas Sedunia (WTO).
Organisasi itu meletakkan Indonesia di tangga ke-12 di kalangan 18 negara Asia yang diadili untuk tandas yang paling kotor.
“Kami mempunyai tandas yang paling teruk berbanding negara Asia Tenggara lain,” kata pengasas Persatuan Tandas Indonesia (ATI) Naning Adiwoso.
“Walaupun kedudukan kami lebih baik daripada Vietnam tetapi kita jauh lebih teruk berbanding Filipina, Malaysia, Singapura dan Thailand,” katanya.

Cara Rasulullah SAW Menjaga Kesihatan Diri


Sunday, 16 October 2011

Sultan Kedah,KEBAWAH DULI YANG MAHA MULIA AL SULTAN ALMU'TASIMU BILLAHI MUHIBBUDDIN TUANKU ALHAJ ABDUL HALIM MU'ADZAM SHAH IBNI ALMARHUM SULTAN BADLISHAH,Agong Yang Ke-14

Sultan Kedah iaitu Al-Sultan Almu'tasimu Billahi Muhibbuddin Tuanku Alhaj Abdul Halim Mu'adzam Shah Ibni Al-Marhum Sultan Badlishah akan menjadi Yang Di-Pertuan Agong yang ke-14 bagi menggantikan Sultan Terengganu,
Al-Wathiqu Billah, Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah yang telah tamat tempoh perkhidmatan baginda sebagai Yang Di-Pertuan Agong ke-13 selama 5 tahun sejak 2006.
Al-Sultan Almu'tasimu Billahi Muhibbuddin Tuanku Alhaj Abdul Halim Mu'adzam Shah Ibni Al-Marhum Sultan Badlishah

Al-Wathiqu Billah, Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah

Gadis Di Rogol Babi (3 Gambar)
Friday, 14 October 2011

Perjanjian RM3Sumber : Laman SoSial facebook