Blogroll

Tuesday, 15 November 2011

Perfectly Sequence (20 Gambar)





















Sumber : http://www.hongkiat.com/blog/

Monday, 14 November 2011

Beg Tangan Yang Bukan Sasaran Peragut (4 Gambar)

Kes ragut beg tangan menjadi-jadi sekarang. Macam-macam program dah dibuat, tetapi ragut beg tangan tetap ada. Aku ada jalan penyelesaiannya. Belilah handbag mcm kat bawah ni. Peragut mesti tak berani nak meragut. Kalau nak gerun lagi, belilah yang bentuk harimau punya.




Sumber : http://merylsmith.blogspot.com/

Tuesday, 8 November 2011

Look Like Real Part II (4 Gambar)

Assalamualaikum, sebelum ini aku ada post banyak gambar-gambar 3D yang nampak real. Kali ini aku nak kongsi 4 gambar yang nampak real. Jom tengok bawah ni. Enjoy !




Saturday, 5 November 2011

(3D) Look Like Real (26 Gambar)

Assalamualaikum, sebelum ini aku ada post gambar-gambar lukisan 3D yang sangat style dan real. Ok, hari ini aku nak kongsi banyak lagi gambar-gambar lukisan 3D yang sangat style dan real. Jom tengok ! Sebelum  itu ini [link] untuk post yang lepas. Enjoy !


























Sumber : http://www.mymodernmet.com/